Translate

dinsdag 16 augustus 2016

Het gaat gelukkig beter met Luna.

Luna begint zich beter te voelen dat merken wij ook bij de pups. Ze groeien goed Bor weegt al 412 gram.


Lieve Luna we zijn trots op jou.

.






Oei oei ik groei.

Kort na het eerste bezoek van de dierenarts is Luna erg ziek geworden. Na een echo, röntgenfoto en andere onderzoeken kwamen we er achter dat Luna een ontstoken baarmoeder had. Hier moesten we snel actie op ondernemen, een antibiotica kuur en veel pijnbestrijding moest het recept zijn voor Luna.

Gelukkig nu vijf dagen later gaat het stukken beter. Luna heeft af en toe nog een klein beetje verhoging. Ze eet goed (zo af en toe bijna een kilo vers vlees), de urine ziet er mooi schoon uit en eigelijk het beste teken: ze kwispelt weer als je binnen komt.

Dat waren de slechte berichten.. Nu het goede nieuws: het tiental groeit erg goed! Iedere twee a drie uur krijgen ze de fles. Gezamenlijk drinken ze zo'n 200 ml per keer. Ook drinken ze vanaf het begin nog bij Luna en hebben ze de eerste belangrijke melk gehad. Het zijn echte lieverds en liggen zo tevreden in de werpkist.

Verder hebben wij gisteren nieuwe portretjes gemaakt van de pups. Deze zijn terug te vinden op hun eigen pagina. Veel kijk plezier ;)



Luna en haar kroost 

Het groeitabel van het tiental 

Een slapend Borretje